May 28, 2012

Fashionable Ljubinka




My friend Ljubinka came over by the office today for a quick coffee. She's young, beautiful, a mom of two adorable kids, make-up artist and also a model at our agency. And to top it off, she is always fashionable, which is the reason why I wanted to feature her on my blog today :)

Ljubinka wearing:
- H&M bra
- Zara T-shirt
- Zara jeans
- Zara belt
- Zara jacket
- Zara biker boots
- Tom Ford sunnies
- Top Shop ring
- Hermes Birkin bag
- Hermes scarf

16 comments:

Mia Alexandra said...

You two look like sisters :) both looking awesome !!

Anonymous said...

Seveda. Hermes Birkin bag.. na katero je treba čakati 2 leti.. in stane.. uuuf preveč, da potem zraven obuješ zara čevlje..
A res ženske mislijo, da bo kdo verjel, da pod roko nosijo original?
Birkin fejki so novi vuitton fejki.. SVAŠTA!

Maja Bulc Raspopovic said...

Zame je modno ozavescena punca tista, ki kombinira visoko in poceni modo. "Fake-ov" na mojem blogu ne boste nasli. Pa lep pozdrav!

Maja Bulc Raspopovic said...

Thanx, Mia! :)

Unknown said...

Simple but cute! Thumbs up!

Anonymous said...

To know how to mix and match cheap and expensive is an art of fashion and not everyone can pull that of.. You don't have to spend a fortune on every piece just because you have the money.. For me personally this particular outfit is cute but oh so very boring.. Hasn't it been like 10 years since they started wearing that? As I have already said- cute but boring and unoriginal. Appropriate for everyday look though.. The girl is lovely and beautiful but I wouldn't turn my head around after her on the street because of her outfit..

Anonymous said...

by the way- I'm not the same "Anonymous" as the one above...obviously :))

Maja Bulc Raspopovic said...

Thank you for your comment. I didn't say this outfit is extraordinary it's simple and that's one of the reasons I like it and I like how she carries herself. It's not just about fashion for me it's about person's energy too. She has it and that's it!

Anonymous said...

Tudi jaz ne verjamem v originalnost te Birkin torbe ... saj vemo, da stane 10.000 in več EUR. Če bi človek imel toliko denarja za torbico, mu ne bi bilo treba kupovati neudobnih Zara bucev. Kot ste rekli Maja: "Zame je modno ozavescena punca tista, ki kombinira visoko in poceni modo" ... če odštejemo Birkin torbo, ki to ni, potem tukaj ravno ni visoke mode. Je pa vseeno dobro skombiniran outfit.
Sicer pa zanimiv blog, ga redno spremljam.
Lp

Anonymous said...

modnemu kosu najvec cene zbije ponaredek. Ga razvrednoti,ker kos dovršenega dizajna,s tem postane le slabo uporabljen približek le-tega..veliko bolj na mestu bi bilo,ce bi poleg h&m in zare,uporabila torbo istega cenovnega razreda. ponaredek ni nikoli šik, nikoli moden in nikoli vreden besede 'stil'. Na veliko žalost mnogih, ti. modno.ozaveščenih mladenk..slepijo pa tako zgolj same sebe, z 'wannabe' kopijo outfita kim k. in podobnih,samooklicanih modnih ikon (ki to niso,zopet)..one v rokah vsaj zibajo originale...

Anonymous said...

Res je! Strinjam z zgoraj napisanim. Ena redkih Slovenk, ki ziba v rokah original Birkin, je Trumpova Melania, pa njeno mamo sem tudi že videla - verjetno z originalom:) Prav gotovo ima original tudi kakšna anonimna premožna Slovenka. Potvarjati nek lifestyle je brezveze. Boljše bi bilo, če bi imela v rokah eno dobro Zarino torbo:)

Maja Bulc Raspopovic said...

Pozdravljene, z vecino napisanega se strinjam, vendar sem ze zgoraj napisala, da "fake-ov" na mojem blogu ne bo. Popolnoma vem, kaj je fake in kaj original. Ce je ze toliko govora o tem, punca ima original torbo. Ce ti moda nekaj pomeni, lahko denar dajes na stran in si tudi to enkrat priviscis. Okoli Birkin-ce je vse prevelika fama in se jo da dobiti za manj kot 10.000, brez cakalne liste, samo znajti se je potrebno. Ce vas moda zelo zanima, npr. ravno berem Bringing home the Birkin. Zanimivo poletno branje.

Ljubinka said...

Drage dame.... :)
Hvala vsem za posvečen čas in za toliko komentarjev..... :) Žal je to samo ena potrditev več...da so ljudje zelooo nevoščljivi in ne privoščijo nikomur ničesar....
Sem opazila da ste zelo glasne še toliko bolj pa anonimne....hja, zanimivo :))
Fake ali ne...je čisto odločitev posameznika....kakor je pa Maja že napisala ...na njenem blogu fejkov ni.... Vem da si vsaka od vas želi tole torbico ampak žal nima vasaka tako dobrega moža da ji to tudi uresniči.... ;)
Če ženska vozi vsakodnevno AUDI Q7 potem je eden Hermes resnično smešna cena za tako luksuzen avto....
Pa srečno vsem.... :) Upam da ob toliko zavisti in energije porabljene na drugih posvetite raje sebi in svoji notranjosti.... Verjemite... žensko, ki je znotraj srečna ne bo nikoli torbica neznanke tako pritegnila ....seveda v negativnem smislu... :))

Anonymous said...

Draga Ljubinka, glede na to, da ste izpostavljeni na modnem blogu, niste več neznanka, zato morate biti pripravljeni sprejemati različne modne komentarje (pozitivne in negativne), če je že tema vaš outfit.

Verjamem, da se vsak po svoje posveča svoji notranjosti, o kateri pišete, samo se mi zdi, da tema tega bloga ni notranjost, temveč moda in modne znamke.

Komentarji v stilu Audija A7 ... No, v vsakem primeru bi lahko odreagirali malo bolj elegantno:)

Lp,
Mojca

Anonymous said...

Žalostno Ljubinka. S tem kar ste napisala, ste dokazala, da zagotovo niste dama.
Smešna cena? Najbrž bi si sama takšno torbico težko privoščila, glede na to, da ste vizažistka.. malo realnosti..
S takšnimi komentarji smešite samo sebe.
Pa lep pozdrav.

Ljubinka said...

"Mojca"... sem zelo vesela komentarjev, ki so me resnično spravili v smeh :) obenem pa tudi v globoko razmišljanje.....zato sem se odločila komentirati....
Nekako to ni v mojem slogu...pa vendar... :)
Se strinjam da je tu tema moj outfit.... :)ampak vsaka od vas je pozornost le namenila originalnosti in neoriginalnosti moje torbice... Žalostno.....

Komentarji so bili tudi o Audiju Q7...ne pa A7.... Roko na srce... menim da je bil komentar še kako eleganten, predvsem pa resničen :)



Naslednja dama..."anonimna" seveda :)
Maja je zgoraj lepo razložila.... punca oz. ženska, ki da nekaj na modo in če služi dokaj solidno....lahko daje denar na stran in si privošči kak dober kos torbice, nakita, oblačila itd.... :)
Odločitev vsakega posameznika ;)

Ne vem pa kaj ste mislila s komentarjem vizažistka....saj tudi ni pomembno... ;) Le odgovorila bom... :)
Vizažista, model, mama ali žena.... vse to ....ja hvala dragemu Bogu služimo zaenkrat dovolj za vse potrebe, ki jih imamo..... :)
Podcenjevati pa resnično ni potrebno nikakršnega dela...

Z vašimi komentarji pa zagotovo niste "ocenjevala" mojega outfita ampak mojo torbico...temu bi jaz rekla žalostno...še posebej pa zelo smešno da tako glasno predvsem pa anonimno....

Jaz stojim za svojimi besedami in se nimam niti malo potrebe zagovarjati....ni v mojem stilu...
Nekako po tolkih komentarjih sem se odločila da pa vseeno bom....
Zato vsem puncam iz srca želim da bi ob naslednjem rojstnem dnevu prav vsaki od vas lepša polovica podarila prav tak kos...da boste padle na rit... ;)

Vsem vse lepo :)