Nov 5, 2012

Imperial Cruise & Athens



Athens is one of the cities I always wanted to see, also because of its rich history. I would love to spend more time there, but cruises are great, cause you get to visit a lot of places but for just a couple of hours, so it's like a short preview and you get to decide if you wanna come back to see more. Beeing at the Acropolis I could feel it is a place filled with great energy. It was quite a hot but windy day and this is what I chose to wear:

- The Hip Tee T-shirt
- Isabel Marant Boston snake-effect sneakers
- Balenciaga Papier bag available here or here
- Celine New Audrey sunglasses
- Philippe Audibert bracelets

Isabela wearing:
- Ralph Lauren jeans

21 comments:

Anonymous said...

za ruto si dala skorej 800eur?? mislim ne recem za kak konkreten kos ampak za tole k ni nic posebnega? s tabo more bit neki ornk narobe.nikogar ne obsojam kok zapravlja za svoje obleke, ampak tole je pa ze cist absurdno.

petra prusnik said...

Se cisto atrinjam..itak pa je razen dragih kosov ki malo resujejo ta blog vse precej obupno..Ce toliko denarja namenjas oblekam bi si lahko saj en digitalni fotoaparat kupila..ce ze ustvarjas blog. Fotke so obupne, besedila pa tudi ne zaostajajo dosti..Razumem da si kvazi znana slovenka ki ima blog, ker je sedaj to in, samo daj malo poglej kake kvalitetne bloge. Tako tuje kot nase- npr Teso in All around eve itd. Temu se lahko rece blog in blogger, ne pa tole.Zal res v Slo vsak misli da je lako bloger in se zato se oklice.

Maja Bulc Raspopovic said...

Razumem tvoj komentar, tudi sama bi se tezko odlocila za tak nakup, sama sem ga namrec kupila kar precej znizanega, saj je to YSL kos, ki je v prodaji ze kar nekaj sezon. Vsak se razvaja na svoj nacin, sama sem pac navdusenka nad modo in da bi nekoga obsojala, da je z njim nekaj narobe, tudi ce bi si ga privoscil po redni ceni, je pa meni absurdno. Lp

Majda said...

Smesno je kako so ljudje danes plehki. Navdusenka nad modo, ja :) Ne bi skodilo, ce se se malo navdusis nad anglescino ki kar precej sepa ;)
Meni se ne zdi absurdno, prav super se mi zdi za vse oblikovalce, ko take ovce kot ti mecejo na tisoce evrov za par cunjc, ki bodo cez pol leta itak iz mode :)

Janezeka said...

Živela Maja Raspopović, ženski slovenski tajkun.hahahaha

mateja said...

čakajte malo no! kakšne pa imete? jaz tudi nebi dala nikoli toliko denarja ampak samo zato ker ga pač nimam. če bi ga imela bi šla z veseljem v šoping. v zaro ali mango hehe. ona ima pač toliko denarja da si lahko privošči šal za 800€. pa kaj potem? pa tudi če bi dala 3000€ je njena stvar in noben absurd :S neverjetno kako nekateri razmišljate! bodite raje bolj prijazni in strpni.

Maja Bulc Raspopovic said...

Hahahaha. Ni mi cisto jasna ta logika, ste moji fani na FB-ju in v trenutku po objavi ze vestno komentirate. Ste se vprasale zakaj sploh tukaj zapravljate svoj dragoceni cas?!

Anonymous said...

Rada prebiram blog in še rajši gledam Majin stil,ker se mi dopade in sem navdušena ko lahko pogledam nekaj kar bi tudi sama imela.Sem pa razočarana ko berem vaše neprimerne in negativne komentarje saj ne vem kaj imate od tega!Zakaj berete,če vam ni ok?In zakaj potem še komentirate?Ah brez veze..Maja super si in izgledaš krasno!
Lp,Irma

Anonymous said...

nisem tvoj fan na fb, je pa nekdo od mojih frendov lajkal pa sem pregledala malo..smesno vseskupaj :) tale slovenska scena je res en velik obup :)

Maja Bulc Raspopovic said...

Hvala lepa, Mateja & Irma. Lp

Anonymous said...

pa ce se ze javno izpostavljas z nekim blogom tukej potem pac tudi srejmi kritiko in mnenje drugih. ce ne pa ga pisi zase in glej doma svoje iphone fotke, ce nimas te potrebe po raskazovanju sebe in svojih otrok vsak dan. ce pa imas pa bodi pripravljena tudi za drugacna mnenja. in ja tudi meni se zdi 800 eur waaaay to much za en brezvezen sal :) pa bi si ga tudi lahko kupila samo sama vem kako se denar sluzi in nimam enga rich financerja zadej da bom tako razmetaval okoli. raje v pametnejse stvari investiram.Zate more bi ocitno se wc papir ysl ker drugac ni dober za tvojo kraljevsko rit :)tok o tej modni navdusenosti, tebi so pomembne samo znamke in ne moda.

lp,
Sonja

Anonymous said...

tudi jaz cisto rada kdaj pa kdaj odprem ta blog in mi je maja cist ok, samo pac res ne podpiram toliko metanja denarja za take brezvezne stvari.pa je to pac samo moje mneje.in ne vem zakaj zato ne bi smela brati bloga.sej komenti niso sam vedno za pohvale. najbolj mi gre na zivce tipa, ti si super, kako lahko sploh kdo ki ima drugacno mnenje to bere in komentira.

mateja said...

človek ne ve ali bi se smejal ali jokal. žalostno življenje morate imeti če tako razmišljate. če vam je vse skupaj neumno, pa dajete si rečt tole pa meni ni všeč, greš dol iz njenega bloga in živiš svoje življenje naprej.
in če že govorimo o 800€ - če nimaš zelo veliko denarja je to velikanska št. za en šal. če ga imaš veliko je to tako kot če bi dal 20€. kako se sploh lahko vtikujete v tuje finance. jojjj. boščki :S vsem vam želim, da bi se ozrli malo vase in zaživeli lepše življenje.

Anonymous said...

...blog je namenjen da lahko izrazimo svoje negativno ali pozitivno mnenje!
..tajkun...ovce...neumen to pa so zame besede,ki ne spadajo sem in je zelo grdo!Irma

Anonymous said...

@Mateja&co - FINALLY! NAceloma ne komentiram nikakrsnih blogov, forumov etc ampak tole pa ne morem spustit, ker se mi kar kadi iz glave...Ve Slovenceljke boge male nevoscljive (Slovenceljke, veste kaj to pomeni?)! Dajte punce malo poglejte izza svoje (zive) meje, boste mogoce kaj bolj pametnega nasle za obirat. F@ck kaksna je tale vas Slovenska, honestly. Pa kaj te res briga koliko je nekdo dal za en freaking sal? Kaj te to briga? Ce si ga lahko kupis, good for you, ce si ga ne mores, pa just shut your small-headed mouth in se brigaj zase. Hvala bogu, da si lahko privosci to kar ji je vsec; pa ce stane 5 EUR ali pa 5,000 EUR. Te nic ne briga. In res ABSURD ni, da si nekdo privosci tak in tak sal, ABSURD je, da TI komentiras o tem koliko je to stalo in kako si lahko kaj takega nekdo kupi F@@@@@ck no...Res ne morem verjet tej vasi slovenski, zakmeteni..Dobra si Maja res, da se ti ljubi v tej nasi ljubi mali MALI drzavici sploh ukvarjat s tem...BTW, like your blog, super style imas (in ja spet se bo ena obrgnila v to; ces s polno ritjo blabla zato bom rekla samo to Money CAN NOT buy you style so...

Pa mirno noc vsem,
Polona

Unknown said...

Joj, obupni ste :( Najlažje je pljuvat, ane? (sploh v anonimnosti) Se počutite kaj boljše zdaj?

Avtorica si res ne zasluži tega. Meni je blog prav všeč, vedno komaj čakam nove poste. Presenečena sem, kako pozitivna, preprosta in prijazna oseba je ga. Raspopović, všeč mi je njen stil (in me sploh ne zanima, koliko kaj stane, kakšne znamke je, zakaj bi kdo toliko plačal blabla, ... saj je njen denar, menda lahko dela z njim kar hoče?!) in njena družinica.

Maja (če te lahko kar tikam), vse dobro želim in lp!

Maja Bulc Raspopovic said...

Hvala punce za podporo. Lp

Unknown said...

Fantastic pics! You look awesome:)

http://theprintedsea.blogspot.de/

A said...

Meni ima Maja super stil, zelo nosljiv fashion in vedno dobim kakšno inspiracijo, tako jaz gledam na ta blog. Jasno mi je, da si vseh izbranih kosov, ki jih ima ona na sebi,jaz ne morem privoščiti, sem pa že našla podobne kose precej ceneje in bila ful vesela, ker jih sicer verjetno nebi opazila. Nergači, pa bodo nergači tudi ostali...

Unknown said...

Maja, odlicen blog imas in se ne oziraj na nevoscljive komentarje, ki jih nikoli ne bo zmajkalo!
Kar se pa tice anglescine pa se mi zdi super za blog, saj vendar ne beremo strokovno literaturo!!!
Predvidevam, da Maja denarja ni nikomur vzela in torej lahko z njim pocne car kola zeli, a ne?
Komentarji so pravgotovo dobrodosli, tako pozitivni in negativni, zaljivi pa gotovo ne. Punce, bodice strpne prosim. Ne berite oz. ne glejte bloga ce vam ni vsec. Pac ni vsaka stvar za vse.
Lep pozdrav vsem!

Maja Milinkovic, Luxembourg

Maja Bulc Raspopovic said...

Maja, najlepsa hvala. Z dnem, ko sem se odlocila, da bom zacela pisati blog, sem vedela v kaj se spuscam, vendar v zivljenju grem samo v eno smer. Naprej! Se enkrat hvala za pozitivne besede in lep pozdrav v Luxembourg